Na kontaktoni

Informatat e kontaktit:

Adresa:

Rr.Bajram Kelmendi, Prishtinë, Kosovë

Telefonat:

Prishtinë: +386 (0)49 227 866 dhe +377 44(0)398 802

Kroketa e qendrës:

Na shkruani

[contact-form-7 id=”817″]

Kontakti me admin

placeholder

.

Kordinator